Paella Met Kip En Schaaldieren

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit 4 eetl. olijfolie in een ruime braadpan. Bak de kippenboutjes even aan alle zijden. Kruid met peper en zout. Dek af en laat 25 min. bakken op een zacht vuur. Haal de kippenboutjes uit de pan. Laat de gehakte ui en knoflook en de diepgevroren paprikareepjes kleuren in dezelfde pan. Voeg er de chorizoschijfjes, de inktvisringen, de rijst, de saffraan en de tomaten-stukjes bij. Meng goed door elkaar en schik de kippenboutjes op de rijstmengeling. Giet er de kippenbouillon bij. Dek af en laat op een zacht vuur gedurende 25 min. sudderen. Indien nodig kan u wat kippenbouillon toevoegen. Schik de langoustines en tijgergarnalen op de paella. Dek af en laat nog 10 a 15 min. sudderen op een zacht vuur. Dien onmiddellijk op.

Paella Met Kip En Schaaldieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti vongole
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische rijstsalade
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
IJsgekoelde soep met limoen
35 min
Bekijk recept
Gratin van oesters in een sabayon van champagne
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Paella
45 min-
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Half-uurtje paella met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijke paella met kip en garnalen
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept