Verhit 4 eetl. olijfolie in een ruime braadpan. Bak de kippenboutjes even aan alle zijden. Kruid met peper en zout. Dek af en laat 25 min. bakken op een zacht vuur. Haal de kippenboutjes uit de pan. Laat de gehakte ui en knoflook en de diepgevroren paprikareepjes kleuren in dezelfde pan. Voeg er de chorizoschijfjes, de inktvisringen, de rijst, de saffraan en de tomaten-stukjes bij. Meng goed door elkaar en schik de kippenboutjes op de rijstmengeling. Giet er de kippenbouillon bij. Dek af en laat op een zacht vuur gedurende 25 min. sudderen. Indien nodig kan u wat kippenbouillon toevoegen. Schik de langoustines en tijgergarnalen op de paella. Dek af en laat nog 10 a 15 min. sudderen op een zacht vuur. Dien onmiddellijk op.
Paella Met Kip En Schaaldieren is een recept van Smulweb.nl