Fideua - Pastagerecht Uit Spanje

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng de bouillon aan de kook, voeg de saffraan, paprika en knoflook toe en laat deze 2 minuten meetrekken. Bak in een paellapan of hapjespan de garnalen en de vis met 1 tl zeezout goudbruin in de hete olie en boter. Doe de tomaten en pasta erbij en laat deze 1-2 minuten meebakken. Voeg 3/4 van de bouillon toe en laat de fideua zonder deksel op een laag vuur langzaam gaar worden. Roer niet in de pasta. Voeg zo nodig extra bouillon toe of een scheutje water. Na circa 15 minuten is de pasta gaar en het vocht bijna verdampt. Draai, als er dan nog te veel vocht in zit, even de vlam hoger. Zet de schotel kort onder de hete grill om te bruinen. Serveer met de parten citroen.

Fideua - Pastagerecht Uit Spanje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenbouillon met tijgergarnalen
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Chorizobrood Uit Spanje
20-30 min -
Bekijk recept
Gebakken Chorizobrood Uit Spanje
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Fideuà valenciana
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fideua
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fideua
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fideuà uit Valencia
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept