Vijgen Gevuld Met Walnoten En Honing

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding



2. Maak in elke vijg een snee van boven- tot onderkant, en vul die met 3-4 stukjes walnoot. Vijgen voorzichtig in kokend rode-wijnmengsel leggen. Afdekken en 45 minuten op laag vuur koken.

3. Gekruide yoghurt: Vermeng yoghurt, bruine suiker en kaneelpoeder in een kleine kom. Afdekken met plasticfolie en minstens 30 minuten voor gebruik in de koelkast zetten om de smaken tot hun recht te laten komen.

Vijgen Gevuld Met Walnoten En Honing is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept