Chocolademousse Pedro Ximenez

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel het chocolademengsel als het helemaal glad is over 4 mooie glaasjes en laat de mousse buiten de koelkast afkoelen. Klop 1 dl slagroom met een schepje suiker tot yoghurtdikte en vul de glaasjes ermee op. Bestrooi met een beetje cacao.

Chocolademousse Pedro Ximenez is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Petitfours met nootmuskaat
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Entrecote met rode-wijnkaramel en gepofte knoflook
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Torrijas - Wentelteefjes met honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept