Turron Uit Alicante

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de fijngemalen amandelen met de honing en suiker in de pan. Voeg een paar druppels citroensap en wat kaneelpoeder toe. Verhit op een laag vuur de inhoud van de pan. Blijf een antal minuten goed roeren met een houten spatel.Meng de stijfgeslagen eiwitten goed door het amandelmengsel. Blijf net zo lang roeren tot er een gelijkmatige enigzins compacte amandelpasta ontstaat. Haal de pan van het vuur als de amandelpasta een mooie bruine kleur heeft gekregen en begint te karameliseren. Schep de inhoud van de pan in de cakevorm. Laat de amandelpasta helemaal afkoelen.

Turron Uit Alicante is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Turron
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Turron De Jijona
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept