Gambas Al Ajillo II

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de Spaanse pepers overlangs doormidden, verwijder de zaadjes & hak het vruchtvlees fijn. Verhit de olijfolie & bak op hoog vuur de knoflook & de pepers. Voeg, als de knoflook lichtbruin is, de garnalen toe & bestrooi ze met zout. Schep alles goed door elkaar & verdeel de garnalen met olie & knoflook over voorverwarmde schaaltjes. Geef er partjes citroen bij & serveer heet.

Gambas Al Ajillo II is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paaskoekjes
1 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba’s
1 uur-
Bekijk recept