Doe de witte wijn ,ui en mosselen in een grote steelpan en breng het geheel op een middelhoog vuur aan de kook.Dek de pan af met een goed sluitende deksel en stoof de ingrdienten 3-5 min of tot de mosselen opengaan.Schep de mosselen met een schuimspaan in een kom.Verwijder mosselen die nog gesloten zijn.Zeef het kookvocht in een schone steelpan en laat het op een middelhoog vuur inkoken tot u nog een derde kop overhoudt.Haal de mosselen uit hun schelp en leg het mosselvlees in een grote kom.Voeg de plakken aardappels toe.Schep alles voorzichtig door elkaar.Doe het ingekookte kookvocht,de knoflook,paprikapoeder,olijfolie en azijn in een kommetje en klop alles zorgvuldig door elkaar.Breng de dressing op smaak en giet hem over de warme salade in de kom.Voeg de resterende ingredienten toe en schep de salade voorzichtig om.Serveer hem meteen.
Warme Aardappel-mosselsalade is een recept van Smulweb.nl