Mosselen In Pikante Saus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eem een grote pan en breng hierin een laagje water, azijn, ui, peterselie, selderij en een beetje zout aan de kook. Zodra het kookt voegt u de mosselen toe en doet u de deksel op de pan. Laat het geheel op het hoogste vuur goed hard koken. Als alle schelpen open zijn giet u de schelpen in en vergiet. Haal met een fijne zeef de droognat uit het water en roer hier de mayonaise, mosterd, sherry en citroensap door. Laat de paprika′s uitlekken. Haal de mosselen uit de schelpen, als de schelpen niet open zijn gegaan moet u deze weggooien.

Mosselen In Pikante Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept