Varkenshaasje Uit Granada

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De dag zelf: Doe olie in een pan . Bestrooi de varkenshaasjes met peper en zout, en sauteer ze snel aan alle kanten bruin, waarna het vuur klein wordt gezet en de haasjes nog 10 minuten zachtjes bakken. Haal ze dan uit de pan en voeg ze bij de groenten alsook het bakvocht. Laat , met het deksel op de pan, 10 minuten smoren. Voeg dan de slagroom toe en bindt met de roux minute. Snij de haasjes in plakken, leg ze op een voorverwarmde dienschaal en geef er de saus over.

Varkenshaasje Uit Granada is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsstoofgerecht Met Artisjokharten Uit Granada
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje Uit Granada
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje Uit Granada
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Granada
0 min
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept