Gemarineerde Mosselen

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng goed uitgelekte mosselen met olijfolie, witte wijn, kruidenazijn en mosterd. Pers er het knoflookteentje boven uit en kruid met peper en eventueel zout. Giet deze marinade over de mosselen. Plaats in de koelkast en laat gedurende 2 tot 3 uur trekken. Was en reinig paprika en tomaat. Snij de paprika′s in reepjes en blancheer ze enkele minuten in kokend water. Snijd de tomaat in schijfjes. Serveer de mosselen met de paprika, tomaat en enkele partjes citroen.

Gemarineerde Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept