Spaanse Spies

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vervolgens: Snij het vlees in ongeveer gelijke stukken. Snij de paprika′s doormidden en maak ze schoon. Was ze, droog ze goed af en snij ze in ongeveer even grote stukken als het vlees. Maak de garnalen goed droog met een theedoek en snijze ook in stukken. Verdeel de stukjes vlees, garnaal en paprika afwisselend over de pennen. Bestrijk ze met olie en grill ze bij matige hitte 8-10 minuten onder voortdurend keren en bestrijken met olie. Kruid de spiesjes voor het opdienen met zout en peper. Serveer met stokbrood.

Spaanse Spies is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bbq worst spies
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle EK-spies met oranjesalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ballenspies
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept