Geroosterde Zeebrasem Met Koriandersaus

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Goed laten uitlekken, niet afdrogen, het visvlees hier en daar inkerven. Op zachtgloeiende houtskool of onder de ovengrill aan weerskanten 7 a 8 minuten roosteren en vaak omdraaien; nu en dan met de marinade besprenkelen. Om de saus te maken: de marinade zeven, de witte wijn bijgieten, alles langzaam al kloppend verwarmen en de boter vlokjesgewijs bijvoegen.

Geroosterde Zeebrasem Met Koriandersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gezouten aardappeltjes in de schil
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Mangosalade met pinda-koriandersaus en appel'chips'
2u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Yotam Ottolenghi's pompoen met chiliyoghurt en koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met garnalen in koriandersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept