Visfrikadel Op Spaanse Wijze

8
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Draai de afgekoelde visfilets met de gehakte ui door de vleesmolen en kneed dit met wat zout, fijngedrukte knoflook, peper. paprikapoeder, peterselie, de eieren en het paneermeel tot een soepel deeg. Vorm hiervan met vochtige handen ongeveer 5 cm lange frikadellen. Bestrijk de frikadellen met olie en grill ze ongeveer 5 minuten aan beide kanten bij matige hitte op het houtskoolvuur. Bestrijk de frikadellen tijdens het grillen nog eens met de olie. Snij de citroen in partjes en serveer deze bij de frikadellen

Visfrikadel Op Spaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept