Dulces De Jerez

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breek de chocolade in stukjes hak de dadels heel fijn, verwarm de slagroom zachtjes tot ong. 75 c. neem de pan van het vuur en laat de chocolade en het kokosvet in de slagroom smelten. Schep de gehakte dadels en de sherry door de chocolade massa en laat dit afkoelen tot ze vormbaar is steek met een theelepel 30 gelijke stukjes uit de chocolademassa en vorm er bolletjes van. Zeef de poedersuiker op een schaal wentel de bolletjes erdoor Leg ze in een bonbon vormpje en laat ze in de koelkast drogen ongeveer 12 uur.

Dulces De Jerez is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse tomatenpeterseliesalade
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Arroz blanco al jerez y piñones (witte rijst met sherry en p
Bekijk recept
Truchas Al Jerez
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sauce A La Jerez
0-10 min -
Bekijk recept

Pastelitos Dulces Met Oranje Jam
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept