Schil de aardappelen. Verdeel ze in blokjes ter grootte van de spruitjes. Maak de spruitjes schoon. Gaar de aardappelblokjes en de spruitjes voor in de magnetron of blancheer ze kort. Halveer de Spaanse peper en de paprika. Verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Verhit de olijfolie. Pel de sjalotjes en snipper deze. Roerbak de sjalotjes, de Spaanse peper en de paprika en de geperste knoflook 3 minuten. Schep de spruitjes en de aardappelblokjes erdoor en bak onder voortdurend omscheppen 5-7 minuten. Pers de helft van de citroen uit en voeg het sap met peper en zout bij het gerecht. Halveer de olijven, verdeel de chorizo in reepjes en schep beide in de wok goed om. Warm goed door. Garneer het gerecht met partjes citroen.
Spaanse Spruitjes Met Aardappel En Chorizo is een recept van Smulweb.nl