Zeebrasem Met Aiolisaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De court-bouillon bereiden met de opgegeven ingredienten, de geschilde aardappelen ongeveer 20 minuten en de tomaten 5 minuten in de court-bouillon koken. Zeven en de groenten warm houden. Vervolgens de goudbrasem ongeveer 25 minuten in dezelfde court-bouillon pocheren. De alioli maken volgens het recept.

Zeebrasem Met Aiolisaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aiolisaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vis In Aiolisaus
10-20 min -
Bekijk recept
Geroosterde Entrecote Met Aioli
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zeebrasem in de oven op Provençaalse wijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Koriandersaus
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Turkse Stoofpot Van Zeebrasem
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Zeebrasem Met Kweepeer
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept