Verse Kabeljauw Met Ansjovissaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De court-bouillon bereiden door het water met alle opgegeven ingredienten 15 minuten te laten koken. De vis erin dompelen en 15 minuten laten pocheren. Intussen de ansjovis mixen, de boter, de eierdooier, zout, peper en bieslook bijvoegen, opnieuw mixen. De aardappelen op stoom gaar koken. De tomaten pellen en in dobbelsteentjes snijden.

Verse Kabeljauw Met Ansjovissaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Anchoïade (ansjovissaus)
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Rundergebraad met ansjovissaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde visfilet met ansjovissaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept