Gemengde Visschotel In Bouillon Met Alioli

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

2 liter water aan de kook brengen, kruiden met zout, de groenten toevoegen en 15 minuten laten koken. Dan de in stukken gesneden vis, de gepelde knoflookteentjes, de tijm en de laurier bijvoegen, nog 15 minuten laten pocheren. Intussen de alioli maken volgens het recept en flink wat cayennepeper toevoegen. De alioli aanlengen met enkele eetlepels visbouillon, dan alles bij de bouillon voegen en goed mengen.

Gemengde Visschotel In Bouillon Met Alioli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mejillones Con Alioli Suave
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Alioli
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Nasi
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeebrasem Met Aiolisaus
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige aardappelschijfjes en kip uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept