Saumon ` L'Andalouse

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de rozijnen weken in lauw water. Kook de zalm als in Mousse de Saumon. Kook de rijst gaar en laat hem afkoelen. Maak de mayonaise. Voeg er twee eetlepels tomatenketchup aan toe. Was en droog de sla. Maak de paprika schoon en snij ze in dunne reepjes. Was de tomaten en snij ze in plakjes. Laat de moten zalm uitlekken, haal er het vel af en de graten uit zonder de moten stuk te maken.

Saumon ` L'Andalouse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zeeduivel andalouse met saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andalouse
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Scampi andalouse
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garniture A La Andalouse
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Saumon mi-cuit en salsa van biet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verrines d'avocats, wasabi
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saumon Emballé
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Salade Au Saumon Avec Beterave Rouge
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept