Geroosterde Groentesalade

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven op 180 graden celsius en gril de aubergine en paprika tot ze bruingeblakerd zijn. Hak de knoflook fijn. Haal de aubergine en paprika uit de oven. Laat de aubergine afkoelen en doe de paprika in een plastic zakje (waardoor je heel makkelijk het bruine eraf kunt trekken). Haal de paprika uit het zakje en verwijder het bruine velletje en de zaadlijsten. Snijd de paprika in repen. Snij de aubergine in de lengte door de midden en lepel het vruchtvlees eruit. Snijd de aubergine grof en vermeng met de paprika, de knoflook en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.

Geroosterde Groentesalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane groentesalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous-groentesalade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene groentesalade
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse groentesalade
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept