Calamares Estofados

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eerst bakken we in de olijfolie de bleekselderij, wortel, teentjes knoflook, peterselie en ui gaar. Daarna doen we de witte wijn erbij, en laten alles nog 5 minuten doorsudderen. We doen de tomatenpure erbij, en een groot glas heet water. Vervolgens doen we de inktvis erbij, en laten alles op een zacht vuurtje ongeveer een uur doorstoven. Serveren met de saus. (Mocht tijdens het stoven er te weinig vocht overblijven dan aanvullen met meer water)

Calamares Estofados is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Vissoep met rouille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kleine calamares
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Inktvis met friséesla en limoendressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fricassee van calamares en schelpdieren
35 min Voorgerecht
Bekijk recept