Romige Caribische Vis Met Ananas

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In wok 25 gr. boter verhitten. Vis voorzichtig omscheppend roerbakken tot visvlees niet meer doorzichtig wit is. Uit wok scheppen en bestrooien met zout en peper. Rest van boter verhitten. Ui ca. 2 min. roerbakken op halfhoog vuur. Knoflook en gember ca. 1 min. meebakken. Currypasta toevoegen en ca. 1 min. zachtjes meebakken. Creme fraiche erdoor roeren. Vis en ananas erdoor scheppen en kort meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Van vuur af bestrooien met kokos, amandelen en munt.

Romige Caribische Vis Met Ananas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept