Gebakken Gamba's Op Tomaat-sjalot-bodempje

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontvel de tomaten, haal de pitjes eruit en snij het tomatenvlees in blokjes. Hak de sjalotjes fijn. Stoof ze en voeg de wijn en de stukjes tomaat toe. Laat het bouillonblokje smelten in het tomatenmengsel. Laat dit ca. 5 minuten stoven, deksel op de pan. Bak intussen de gamba's in hete olijfolie in de wok of de koekenpan. Strooi er zout en peper over. Schep het tomaten-sjalottenmengsel op 4 borden en leg daarop de gamba's. Lekker met wat peterselie en een partje citroen.

Gebakken Gamba's Op Tomaat-sjalot-bodempje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-sjalottenquiche
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonades met tuinbonen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept