Doperwtjes & Aardappelen Met Anijslikeur

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een pan op een matig vuur en voeg de ui en een snuf zout toe. Laat de ui ongeveer 15-20 minuten zachtjes bakken op laag vuur, af en toe roeren, tot de ui goudkleurig en zoet is. Voeg nu de knoflook, laurier, aardappel, wortel, nog wat zout en peper toe en laat alles 10 minuten sudderen. Schenk nu de anijslikeur erbij en laat het verder zachtjes pruttelen totdat de aardappeldobbelstenen bijna gaar zijn. Voeg dan de doperwten en de munt toe en laat sudderen tot de erwten gaar zijn. Voeg eventueel een scheutje water toe indien het mengsel te droog wordt.

Doperwtjes & Aardappelen Met Anijslikeur is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zwartepasta nera
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met anijssaus en gegrilde romanesco-salade
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met anijsroom
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Koffie met sambucca
5 min
Bekijk recept

Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriecouscous met zoete paprika en gegrilde kiphaasjes
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept