Estofado De Cordero (lamsstoofschotel)

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit een flinke scheut olijfolie in de pan. De lamsschouder in blokjes snijden (haal het binnenste botje eruit) en goed aanbraden in de pan. Hak ondertussen de uien grof en vermaal het laurierblad met de kruidnagel en de muntblaadjes in de vijzel. Vermeng de uitgeperste teentjes knoflook met een beetje zout. Wanneer het vlees goed is aangebraden, gooi dan de uien erbij. Laat even sudderen. Voeg de knoflook, de vermalen kruiden en de citroenschil toe. Blus af met de wijnazijn. Voeg de bouillon toe en laat 80-90 minuten op middelhoog vuur sudderen.

Estofado De Cordero (lamsstoofschotel) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Marokkaanse lamsstoofschotel
1u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofschotel Met Saffraan
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse Lamsstoofschotel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofschotel Met Pruimen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Estofado De Cerdo
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept