Truchas Al Jerez

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de forel schoon (of laat dit door de vishandelaar doen), bestrooi ze met zout en peper en haal ze vervolgens door de bloem. Bak ze in voldoende olie aan beide kanten knapperig. Als ze goed gebakken zijn in een schaal leggen. Fruit de knoflook, de amandelen en de bacon in wat olie. Voeg vervolgens de paprika, de sherry en het sap van een halve citroen toe. Smoor dit enkele minuten en voeg vervolgens de peterselie hier aan toe. Serveer de forel met de saus en een schijfje citroen.

Truchas Al Jerez is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse tomatenpeterseliesalade
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Arroz blanco al jerez y piñones (witte rijst met sherry en p
Bekijk recept
Dulces De Jerez
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sauce A La Jerez
0-10 min -
Bekijk recept