De olie in een pan met een zware bodem verhitten en de ui, selderij, Spaanse peper en kruiden ongeveer 5 min. boven een zeer laag vuur bakken. Voeg de rode en groene paprika en de overige ingredienten toe en breng alles aan de kook. Het vuur temperen en 15 tot 20 min. laten sudderen, af en toe roeren. Wegzetten, terwijl u de vis bereid; Vermeng de roomkaas, oregano en cayennepeper en zet het mengel weg. Verwijder het vel van de vis met een fileermes. Begin bij de staart en zet het mes een beetje schuin op de vis. Druk het mes met een zaagbeweging naar voren, met het lemmet tegen het vel Doop uw vingers in zout, zodat u het vel beter kunt vasthouden. Het vel geleidelijk van de vis halen. De kaasvulling over de 4 filets verdelen en de filets oprollen. Met cocktailprikkers dichtmaken. Leg de filets in een licht ingevette ovenschaal. De schaal bedekken en 10 min. in een op 180 graden Celsius/gasstand 4 voorverwarmde oven zetten. Giet de tomatensaus erover en zet de schaal nog eens 15 minuten in de oven. De vis is gaar als hij stevig aanvoelt en er ondoorschijnend uitziet. Garneren met schijfjes limoen en dille.
Schol In Pikante Tomatensaus. is een recept van Smulweb.nl