Verwarm de oven voor. (Als je onverwachte gasten hebt, komt er nu een vrouw binnen die vraagt of ze iets kan doen. Laat haar ui snipperen,de knoflook schoongemaakt in de pers doen en de kaas raspen. Maak ondertussen zelf de salsasaus, roer de creme fraiche, maak sla schoon en bak het gehakt) Snipper de ui en de knoflook. Laat wat boter of olie smelten in de wok. Fruit de ui en de knoflook. Bak hierin het gehakt rul en kruid het met cayennepeper (niet te zuinig mee zijn) en zout. Maak een sausje van tomatenpuree, sambal (wel zuinig mee zijn: niet iedereen houdt van heet), en ketjap. Snijd er eventueel een uitje door. (ook kant en klaar te koop. Dan heet het meestal salsasaus. Die van albert heijn is relatief het goedkoopst en het lekkerst. De taco′s en wrappers van casa fiesta zijn prima, maar hun salsasaus is veel te duur voor wat je krijgt. Vind ik.) Voeg aan het gehakt de kidneybonen,mais en eventuele klieken toe. Laat goed heet worden en roer het van tijd tot tijd om. Snijd de sla in reepjes, roer de creme fraiche los (dit kan in het bakje zelf) en rasp de kaas. Leg de taco′s in de oven volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.