Gemarineerde Biefstuk Met Pittige Mexicaanse Saus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Op het fornuis (dit kan eventueel enkele uren vooraf) Verwarm 2 eetl. olijfolie en stoof er de gesnipperde ui en het gesnipperde knoflookteentje glazig in. Voeg de paprikareepjes en tomatenblokjes toe. Doe er ook de uitgelekte ma?s en de tomatenpuree bij. Breng heel even aan de kook en kruid naar smaak met pili-pili, nootmuskaat, peper en zout. Zet de pan met de Mexicaanse saus in een hoekje van de barbecue en laat 15 tot 25 min. pruttelen. Haal de biefstukken uit de marinade en dep ze droog. Leg de biefstukken op de warme grill en laat 2 tot 3 min. bakken aan elke kant. Kruid naar smaak met zout.

Gemarineerde Biefstuk Met Pittige Mexicaanse Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept