Rundvlees Met Stukjes Cactus

6
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een koekenpan en bak de blokjes vlees in porties. Schep ze met een schuimspaan in een braadpan. Voeg de ui en het knoflook toe aan de olie in de pan en fruit de ui tot hij gaar is. Voeg eventueel extra olie toe. Doe de uien, het knoflook en de jalapenos erbij. Doe de nopalitos en tomatillos met het vocht in de pan. Roer de koriander er goed door. Het vlees moet onder staan; voeg eventueel bouillon toe. Voeg zout en peper toe. Breng het geheel zachtjes aan de kook, dek de pan af en laat het op laag vuur circa 2 1/2 uur sudderen tot het vlees zeer mals is. Serveer het vlees bestrooid met koriander.

Rundvlees Met Stukjes Cactus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeigelei met gemarineerde kiwi
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse fruitdrank: cactus-citrusdrank
5 min
Bekijk recept
Viva España
5 min
Bekijk recept
Cactus icetea
0 min Voorgerecht
Bekijk recept

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept