Chili

8
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en de olie in een grote pan. Bruin het vlees erin. Wanneer het vlees bruin is de ui, knoflook, paprikapoeder, chilipoeder, komijn en oregano toevoegen. 1/4 liter water toevoegen en goed doorroeren. Een uur laten sudderen. Voeg dan de cayennepeper toe. Laat de prut nog een half uurtje sudderen. Warm intussen de bonen op. De chili met de bonen en zure room en geraspte kaas naar smaak.

Chili is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept