Varkenshaas Mexicana

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui en geperste teentjes knoflook in het braadvet. Voeg kaneelpoeder, ketoembar en chilipoeder toe. Bak dit al roerend 1 minuut. Voeg de gezeefde tomaten en de chocolade toe. Kook zachtjes 3 minuten. Roer de rozijnen erdoor en leg het vlees erin. Verwarm nog 5 minuten. Schep het vlees op warme borden. Schep de gehakte noten en de kookroom door de saus. Serveer de saus bij het vlees en garneer met hele noten. Lekker met Mexicaanse rijst (gebakken gekookte rijst met maiskorrels, fijngehakte rode paprika en gehakte koriander).

Varkenshaas Mexicana is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nacho-laagjesdip
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprika mexicana
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta Mexicana
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicana
0 min
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept