Mexicaanse Varkensoesters

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de oesters met peper, zout en wat gemalen foelie. Smelt 50 gram boter in een pan en als ze heet is bak dan de oesters snel aan alle kanten bruin, zet het vuur lager en laat nog 15 minuten zachtjes bakken. Smelt ondertussen de rest van de boter in een andere pan. Bak hierin de schijven ananas en vervolgens de gepelde en in tweeen gesneden bananen. Haal de oesters uit de pan, leg ze op een verwarmde dienschaal en leg de plakken ham even in de boter van het vlees om te warmen. Leg dan een stuk ham op een oester, daarop een schijf ananas en er bovenop de halve banaan. Serveer er gekookte rijst bij.

Mexicaanse Varkensoesters is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensoesters met appelen, perziken en gedroogde abrikozen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde varkensoester met tapenade van pistachenootjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Varkensoester Met Basilicumboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensoester à la Picasso
0 min
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept