Carne Con Chili.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pel de uien en snijd ze in ringen, pel en snipper de knoflook.
- Verwijder de zaadjes uit de pepertjes en hak ze fijn.
- Snijd het vlees in smalle reepjes.
- Verhit de olie en bak het vlees met de uien, de knoflook en wat zout goudbruin.
- Braad het vlees ca. 20 minuten zachtjes.
- Voeg de pepertjes toe en bestrooi het vlees met de bloem.
- Schenk 2, 1/2 dl kokend water in de pan en voeg de oregano, het citroensap en de djinten toe.
- Laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes sudderen.

Carne Con Chili. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Sperziebonenchili met gehakt
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept