Voorbereiding : Oven voorverwarmen op 225 gr. Celcius Laat de abrikozen uitlekken en vang het sap op. Kook de rijst volgens de Gebruiksaanwijzing. Meng het gehakt met ei, seasoningmix en 4 eetl Abrikozensap en draai er ca. 20 balletjes van. Verhit de boter in een Koekepan en bak de balletjes in ca. 5 minuten rondom bruin. Spoel de zuurkool af met koud water en laat het uitlekken. Schep de Kidneybonen met de mexicaansesaus door de zuurkool. Vet de ovenschaal In en schep de helft van het zuurkoolbonenmengsel in de schaal. Verdeel De helft van de kaas erover, schep de rijst erop, leg de plakken salami Naast elkaar op de rijst en verdeel hierover de abrikozen met de bolle Kant naar beneden. Vul de holtes van de abrikozen met creme fraiche En leg in iedere holte een gehaktballetje. Verdeel de overige balletjes Tussen de abrikozen en dek het af met de rest van het zuurkool- Bonenmengsel. Bestrooi de schotel met de rest van de kaas. Laat de schotel middenin de oven in ca. 20 minuten warm en goudbruin Worden.
Mexicaanse Zuurkoolschotel is een recept van Smulweb.nl