Thaise Groene Curry Met Rosbief

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe twee eetlepels olie in een pan en schep daarbij 4 eetlepels van de bovenste dikke laag van de cocosmelk bij. Zodra dit kookt 2 eetlepels groene curry pasta erdoor mengen. Meng daarna 3/4 van het blikje cocosmelk toe en 1/4 deel water. Leg de in stukjes gesneden rosbief en de citroengras erin en laat alles zachtjes koken tot de rosbief gaar is. Snijd ondertussen de ei vormige aubergines in tweeen en voeg deze toe tezamen met de pepers en de kleine aubergines. Voeg vervolgens de vissaus en de palmsuiker toe. Vlak voor het opdienen de Thaise basilicum toevoegen.

Thaise Groene Curry Met Rosbief is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse carpacciowrap met tomatensalade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept