Biefstuksalade

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Een dag vooraf: dep de biefstukken droog en bak ze op hoog vuur medium. Daarna zouten en peperen. Laten afkoelen. Meng de bovenbeschreven ingredienten voor de marinade en leg de biefstukken erin. Goed bedruipen met de marinade. Afgedekt in de koelkast zetten en liefst nog een paar keer keren en bedruipen. Op de dag zelf: haal de biefstukken uit de marinade en snijd deze in reepjes. Bewaar de marinade. Snijd de groenten. Ik ga nu uit van paksoi, ui, kool, paprika en tauge. Doe een lagje olie in een wok en laat goed heet worden. Fruit de ui en voeg de kool, de harde stukken van de paksoi en de paprika toe. Laten bakken tot ze bijna gaar zijn. Dan de marinade, de groene delen van de paksoi en de tauge toevoegen. Goed doorwarmen.

Biefstuksalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zomerse biefstuksalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise biefstuksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuksalade met balsamicodressing
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise biefstuksalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse biefstuksalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise biefstuksalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuksalade met balsamicodressing
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise biefstuksalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept