frangipane Draai de suiker en de amandelen fijn in een keukenmachine. Voeg een ei toe en als laatste boter. Spuit de frangipane op de bodem en bak deze ca 40 minuten op 170°C en laat het geheel afkoelen. crème Meng de custard met het merg van een stokje vanille en een klein beetje melk. Breng de rest aan de kook en voeg de custard aan de kokende melk toe en kook dit gaar. Klop, terwijl je de custard af laat koelen, de vanille en de slagroom met suiker op en spatel de ze door de koude custard. Spuit de crème op de taartbodem met behulp van een spuitzak. saffraanappels Meng de appelblokjes met de saffraan en de cider. Doe de boter en de suiker in de pan en voeg hier de appelblokjes aan toe. Bak ze kort totdat ze mooi glanzend zijn en beetgaar en meng hierdoor een eetlepel abrikozenjam. Leg de appelblokjes op de crème bovenop de taart. churros Boter, water, melk en zout even koken, dan de bloem toevoegen en deze garen. Voeg de eieren 1 voor 1 door het iets afgekoelde beslag en frituur de churros in hete olie (spuit mooie kleine churros). Rol de churros door de kaneelsuiker en garneer ze mooi op de taart. Decoreer de taart met chocolade