Thaise Miesoep Met Rood Vlees

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg het varkenshaasje in een ingevette braadslede en rooster het vlees in circa 25 minuten gaar. Snijd de sereh en galanga in stukjes. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd ook de peper in stukjes. Breng de bouillon met de sereh, de galanga en de peper tegen de kook aan en laat de bouillon circa 20 minuten trekken. Zeef de bouillon. Pel de tenen knoflook en hak ze fijn. Verhit de olie in een steelpan en fruit de knoflook knapperig bruin. Bereid de eiermie volgens de gebruiksaanwijzing. Doe de tauge over in een vergiet en schenk er kokend water over. Hak de pinda′s grof.

Thaise Miesoep Met Rood Vlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept