Thaise Rundvleessalade

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de entrecotes 6 tot 8 min. onder de hete grill of in een grillpan en keer ze halverwege. Laat het vlees iets afkoelen en snijd het daarna in flinterdunne plakjes. Meng voor de marinade limoensap, suiker, vissaus en gedroogde chilipepers. Schep de plakjes vlees, rode ui, 2 el korianderblaadjes en lente-uitjes door de marinade en laat het mengsel afgedekt in de koelkast minstens 4 uur marineren (1 nacht kan ook). Meng de slablaadjes met tomaat, komkommer en het vleesmengsel met de marinade. Garneer met 3 el korianderblaadjes, muntblaadjes en verse rode pepers.

Thaise Rundvleessalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse Fruit-en Rundvleessalade
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante Rundvleessalade
10-20 min -
Bekijk recept
Pesto Rundvleessalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleessalade
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept