De rijst koken volgens het kookvoorschrift op de verpakking. De kipfilet in blokjes snijden. De champignons schoonmaken en in plakjes snijden. De Spaanse peper wassen, in de lengte doorsnijden, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden. De sperzieboontjes in een vergiet uit laten lekken. Wok op hoog vuur verhitten, 2 el olie toevoegen en de kipfilet 3 minuten roerbakken. De champignons en de Spaanse peper toevoegen en 1 minuut meebakken. De gesneden groenten toevoegen, knoflook erboven uitpersen en 3 minuten roerbakken. Oestersaus, sperzieboontjes en cashewnoten erbij doen en nog 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper. De rijst en de groenten in 1 schaal of apart serveren.
Thaise Wokschotel Met Kipfilet En Cashewnoten is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam