*Tom Kha Kai *

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De basis is de kippenbouillon. Roer de helft van de kokosmelk met de laos, citroengras, de pepertjes en citroenblad en de verse stukjes kipfilet door de kippenbouillon en laat het geheel 5 minuten koken. Voeg de rest van de kokosmelk toe en verwarm dit tot het net heeft gekookt. Daarna de champignons, limoen- of citroensap en de vissaus toevoegen en nog even doorwarmen.

*Tom Kha Kai * is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Harika-eieren (saganaki me feta kai avga)
20 min
Bekijk recept
Kung po kai
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap tom yam kai (Thaise kippensoep)
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
KAI TOM KAI
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten met grijze garnaalkes
15 min Snack
Bekijk recept
Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde kip-avocadosandwich
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept