Thaise Mosselen

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote (braad)pan en fruit daarin sjalot, wortel, knoflook, citroengras en pepersnippers, tot de sjalot glazig is. Voeg dan een kwart liter water, het limoensap, de limoenschil, de limoenblaadjes, de galanga en de vissaus toe en laat aan de kook komen. Voeg de mosselen toe en roer goed om. Kook de mosselen in dit vocht in twee partijen gaar in ca. 4 minuten. De mosselen zijn direct gaar als ze open zijn. Voeg dan de kruiden toe, roer alles om en serveer.

Thaise Mosselen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept