Kook de kipfilet in 7 dl water met 1= bouillontablet, 3 el Thaise vissaus, het in stukken gesneden citroengras en het djeroek poeroetblad gaar in 30 min. en laat het in de bouillon koud worden. Neem de kipfilet uit het vocht en snijd het in reepjes. Zeef de bouillon en kook hierin de pandanrijst gaar. Laat de rijst afkoelen. Kook de doperwtjes 5 min. in ruim kokend water en spoel ze koud in een zeef. Knip het groen van de bosuitjes in ringen. Knip het blad van 4 takjes koriander fijn. Snipper het wit van de bosui en bak het in 3 el olie met de kipreepjes goudbruin, knijp er 1 teen knoflook boven uit. Lepel er 2 el ketjap over en laat dit snel carameliseren. Bak op dezelfde manier de garnalen. Meng er 3 el citroensap, = dl kippenbouillon, 3 el vissaus en = tl chilipoeder door. Schep alles luchtig met elkaar om. Serveer de salade in bladeren sla en garneer de salade. Garneer met nog wat gehakte koriandergroen. Snijd de limoen in partjes en leg ze op de salade