Thaise Salade

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij alle groenten. Spoel de groenten goed af met koud water. Goed laten uitlekken. Kook de garnalen, pel de garnalen en snij de garnalen in de lengte in tweeen. In een kleine pan de suiker, azijn en zout koken tot een siroop. Voeg de chilipoeder toe, roer dit mengsel goed door elkaar en laat het mengsel dan afkoelen. Doe de sla, wortel, ui, ham en garnalen in een slakom en voeg het azijn mengsel toe. Losjes doorelkaar roeren. Maak aparte platte slaschaaltjes of een grote platte slaschaal, leg bovenop gesneden plakjes ei. Kim hai aroy (eet smakelijk)

Thaise Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept