Thaise Speklapjes

2
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de olie roken Blokjes vlees erin,schep dit om totdat het vlees is dicht geschroeid. Vuur laag,kaneelstokje,knoflook,witte peper,ketoembar,en bruine suiker erbij. Schep dit om tot suiker is gesmolten, dan ui erbij en peper. Doe vissaus en soja erbij,schep even om. Voeg water toe,vooral eerste half uur geregeld omscheppen dan ontstaat er een gladde saus,laat het vlees nog 1,5 uur koken tot het botermals is, alles zonder deksel zodat het water verdampt, Als het water te veel verdampt een beetje aanvullen , saus moet dun zijn. Bestrooien met verse korander, evt de saus binden met strooimaizena.

Thaise Speklapjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Speklapjes met witlof uit de oven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met groninger worst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept