Thaise Rosbiefsalade

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snij de rosbief in heel dunne plakjes. Kruid deze met zout en peper en knoflook en laat circa 5 minuten marineren. Leg de limoen/citrusblaadjes op elkaar, rol ze strak op en snij ze in flinterdunne reepjes. Snij ook de pepertjes in dunne reepjes. Meng de citrusreepjes met het limoensap, de vissaus en de suiker. Verdeel de sla en spinazie over 4 borden. Verhit de wok, voeg de olie toe en roerbak het vlees rondom bruin. Draai het vuur laag, voeg de pepertjes en het vissausmengsel toe. Verdeel het over de borden. Bestrooi de salade met koriander en lente ui. Meteen serveren

Thaise Rosbiefsalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rosbiefsalade met witlof
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade met Iers rundvlees
45 min-
Bekijk recept
Thaise rosbiefsalade met eiermimosa
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rosbiefsalade Met Tomaten-notendressing
10-20 min -
Bekijk recept

Oesters in bieslookvinaigrette
10 min Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept