Kokosflensjes Met Lychees En Cointreau

3
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de rijstebloem, kokos, suiker, eieren, kokosmelk en melk tot een glad beslag. Vet een koekenpan in met wat olie en verhit die. Schep er een juslepel beslag in en laat dit uitvloeien over de bodem. Bak het flensje tot de bovenkant droog is, keer het om en bak de andere kant goudbruin. Laat het flensje op een bord glijden. Bak zo nog 5 flensjes. Vouw de flensjes in vieren. Leg op elk bord twee flensjes schuin op elkaar en schep er de in Cointreau gemarineerde lychees naast. Garneer met de limoenschilletjes en een partje limoen.

Kokosflensjes Met Lychees En Cointreau is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sangria
Snack
Bekijk recept
Taart met citrusflan
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-grapefruitcocktail
10 min
Bekijk recept
Chocolade-bananentaart
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Kokosflensjes gevuld met mango
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kokosflensjes met cranberry s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kokosflensjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept