Sinaasappelijs Met Lychees, Gember En Limoen

6
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Laat de lychees uitlekken en vang de siroop op. -Doe het water, de suiker en de opgevangen siroop in een pan, verwarm dit al roerend tot de suiker is opgelost. -Breng het geheel dan aan de kook, roer de gember erdoor en laat het zonder deksel 5 minuten koken. -Roer de sinaasappelpartjes door de lycheesiroop met de limoenschil en het limoensap. -Laat dit 3 minuten zonder deksel pruttelen. -Laat dan afkoelen. -Schenk het mengsel in een ondiepe schaal van 20 bij 30 cm, dek deze af en zet ze ongeveer 2 uur in de vriezer of tot het mengsel bijna stevig is. -Doe het mengsel in een kom, klop het los met een vork. -Doe het terug in de ijsschaal, sluit deze en laat de inhoud stevig bevriezen. -Dien op met de lychees in aparte schaaltjes.

Sinaasappelijs Met Lychees, Gember En Limoen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sinaasappelijs
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Grapefruit-sinaasappelijs
Bekijk recept
Banaan en sinaasappelijs
0 min
Bekijk recept
Kokos- sinaasappelijs
0 min
Bekijk recept