1 Laat de paddenstoelen uitlekken en snijd ze fijn. Snijd de uitgelkte noedels in stukjes van 5 cm.
2 Verhit 2 el olie in een wok of koekenpan, voeg het knoflook en de spaanse pepers toe en bak ze 30 seconden. Voeg het varkensgehakt toe en bak het al roerend bruin.
3 Voeg de noedels, paddenstoelen en garnalen toe. Breng alles op smaak met de vissaus, suiker en versgemalen zwarte peper. Schep het in een kom. Meng de reepjes wortel, bamboescheuten, tauge, lente uitjes en verse koriander er goed door.
4 Meng de bloem met een beetje water tot een papje om de loempia?s mee dicht te plakken. Doe een schep varkensvleesmengsel in het midden van een loempiavel. Vouw de onderkant van het vel over de vulling en vouw de linker- en rechterkanten naar binnen.
5 Rol de loempia bijna helemaal op. bestrijk het laatste stuk met het bloempapje en plak hem dicht. Herhaal met de rest van de loempiavellen. Verhit de olie en frituur de loempia?s in porties knapperig en goudbruin. Laat ze uitlekken. Garneer ze met reepjes lente ui, wortel en spaanse peper.